fbpx

Meditații online

Meditații online la limba română, matematică, fizică, informatică și istorie

Meditații online la limba română, matematică, fizică, informatică și istorie

Odată cu evoluţia tehnologiei şi accesibilizarea internetului, meditaţiile online au devenit o soluţie modernă şi viabilă în vederea pregătirii generațiilor actuale.

Este posibil ca , foarte mult timp , unii dintre noi să le fi restricționat copiilor utilizarea gadget-urilor , însă , trebuie remarcat faptul că internetul a devenit cea mai populară sursă de informare în orice domeniu și prima alegere pentru cei interesați să afle ultimele știri. Un alt avantaj al internetului este abilitatea de a conduce un stil de viață activ și de a pune mereu la curent cu noile evoluții care au loc oriunde în lume. De asemenea , posibilitatea de a comunica cu rudele sau prietenii aflati la mare departare, de a extinde cercul de contacte , de a dezvolta afaceri sau de a căuta noi oportunități de angajare sunt unele dintre beneficiile oferite de internet.

Meditațiile online au devenit o alternativă la alte forme de instruire care vin în completarea sistemului educaţional. Sunt o modalitate modernă, atractivă și eficientă de învățare sau aprofundare a cunoștințelor.

ElitEducation organizează ședințe de meditații online, în grup sau individuale, la următoarele materii: limba română, matematică, fizică, informatică și istorie.

Grupurile sunt omogene din punct de vedere al vârstei și cunoștințelor, alcătuite din 2 până la 5 cursanți iar durata de desfășurare a unei sedinte este de două ore.

  • Principalele puncte forte ale meditațiilor online sunt:
  • Atractivitatea – copiii pasionați de tehnologie consideră că sunt o formă modernă și atractivă de învățare;
  • Siguranța – ședințele se desfășoară în propria casă, în atmosfera intimă și relaxată, sub supravegherea familiei
  • Accesibilitatea profesorului și a locației – distanța nu mai este un impediment pentru susținerea ședințelor cu profesorul dorit;
  • Independența în gândire – sistemul de lucru îi stimulează pe copii să învețe să gândească singuri;
  • Economii importante de timp, stres și risc care implică deplasarea dintr-un loc în altul;
  • Posibilitatea părinților de a controla oricând modul în care se desfășoară ședințele de meditații.
Ședință DEMO (GRATUITĂ) la sesiunile de meditații online* pentru orice nou înscris la grupele noastre.

* în limita locurilor disponibile