fbpx
meditatii_limba_romana

Limba si literatura romana

Insusirea vorbirii ,  scrierii si citirii  corecte sunt scopurile principale ale invatarii limbii romane.
Poate fi considerata cea mai importanta disciplina scolara, motiv pentru care in cadrul bacalaureatului este singura materie pentru care se sustin doua probe.

[ Citeste mai mult despre ..]

meditatii_matematica

Matematica

“Cu ce ma ce ma ajuta in viata matematica?! La ce ma ajuta logaritmii, matricele , sau derivatele?”…este o intrebare pe care, din pacate, o auzim frecvent…
Este posibil ca, intr-adevar, sa nu existe multe situatii in viata in care sa folosim cele mai sus enumerate, insa prin invatarea lor ….

[ Citeste mai mult despre ..]

meditatii_informatica

Informatica

Daca ai ajuns sa citesti aceasta pagina, inseamna ca deja ai descoperit importanta informaticii in viata de zi cu zi.

Informatica a devenit printre materiile de baza, a carei intelegere si cunoastere este esentiala in societatea actuala deoarece majoritatea profesiilor   implica cunoasterea notiunilor elementare sau avansate.

[ Citeste mai mult despre ..]

meditatii_fizica

Fizica

In acest moment beneficiezi de multe legi ale fizicii aplicate:  pentru a alimenta calculatorul ai chemat miliarde de electroni prin circuitele electrice ale casei , centrul de greutate este bine calibrat pentru a-ti mentine echilibrul pe scaun, iar forta gravitationala te tine pe podea.

[ Citeste mai mult despre ..]

meditatii_chimie

Chimie

  CHIMIA este materia din jurul tău :  aer, apa , sol , plantele, animalele; este stiinta care ne ajută să înțelegem și care sunt legile care guvernează viața si cele care au construit lumea.

[ Citeste mai mult despre ..]

biologie

Biologia

Biologia este una din materiile la care se sustine proba de bacalaureat, fiind una dintre cele mai importante discipline scolare. Este foarte important ca ea sa fie inteleasa, invatata logic  si nu memorata.

[ Citeste mai mult despre ..]

istorie

Istorie

Istoria este una din materiile la care se sustine proba de bacalaureat, fiind una dintre cele mai importante discipline scolare. Este foarte important ca ea sa fie inteleasa si nu memorata.

[ Citeste mai mult despre ..]

geografie

Geografia Romaniei

Dai BAC-ul la geografie sau esti pasionat geografie, hai sa descoperim impreuna continentele, marile, oceanele si muntii. Hai cu noi sa invatam de unde se extrage petrolul si cum s-au format dunele de nisip

[ Citeste mai mult despre ..]

meditatii_engleza

Limba engleza

Invatarea limbii engleze de la cele mai mici varste a devenit un obicei, si , aproape o necesitate in societatea actuala. Multe carti si filme de top sunt publicate si in limba engleze, continuturile de pe internet de asemenea…

[ Citeste mai mult despre ..]

meditatii_franceza

Limba franceza

Cunoscuta in intreaga lume pentru linia ei melodioasa, limba franceza are statutul de cea mai romantica si frumoasa limba. Avand acelasi fond latin ca si limba romana si multe cuvinte imprumutate din limba engleza, limba franceza este usor de invatat ..

[ Citeste mai mult despre ..]

spaniola

Limba spaniola

Spaniola este vorbita de 400 milioane de persoane de pe planeta, aceasta raspandire transformand-o intr-una dintre cele mai importante limbi …

[Citeste mai mult despre ..]