fbpx
inv-gimnaziu

Cine suntem

“Înainte de a învăţa să ne jucăm de-a viaţa, învăţăm să ne jucăm de-a şcoala.”
…suntem o echipă de cadre didactice mânate  atât de dragostea față de copii, cât și de dorința de a modela personalități și de a influența destine.

Echipa ElitEducation este alcătuită din profesori  cu referințe deosebite, care au  calificarea necesară activității desfășurate, folosesc metode și mijloace moderne de cooperare, interactivitate, angajare și distracție în susținerea lecțiilor pentru ca procesul instructiv-educativ să devină eficient și plăcut.

meditatii-liceu

De ce să alegi ElitEducation?

”Educație de calitate orientată spre rezultate” este motto-ul nostru.

Serviciile oferite sunt orientate exclusiv către nevoile copiilor, motiv pentru care susținem educația personalizată.
În viziunea noastră, elevii sunt susținuți și încurajați de profesori să își exploreze creativitatea și să-și îmbunătățească raționamentul pentru a fi capabili să ofere soluții rapide și inovative problemelor.

pachete_personalizate2

Meditații online

Meditațiile online au devenit o alternativă la alte forme de instruire care vin în completarea sistemului educaţional. Sunt o modalitate modernă, atractivă și eficientă de învățare sau aprofundare a cunoștințelor.

ElitEducation organizează ședințe de meditații online, în grup sau individuale, la următoarele materii: limba română, matematică, fizică, informatică și istorie

about-us-044

Galerie foto ElitEducation

Ca în orice demers rezultatele contează… iar pentru că uneori o imagine este relevantă mai mult decât un discurs întreg, vă invităm să ne descoperiți și prin intermediul imaginilor care reflectă activitatea noastră.