inv-gimnaziu

Cine suntem

Cu o echipa tanara, dinamica si deschisa si cu o experienta de peste 15 ani in educatie atat in invatamantul traditional si cat si in cel particular, pregatirea in vederea obtinerii performantei scolare devine mult mai usoara pentru cursant si mai perfomanta.

meditatii-liceu

De ce sa alegi ElitEducation

“Educație de calitate orientată spre rezultate” este motto-ul nostru. Ne dorim sa adaugam inca o piatra la temelia dezvoltarii sociale, emotionale si profesionala a copiilor astfel incat ei sa indeplineasca cu succes rolul pe care il vor avea in societate si va asteptam cu drag sa ne cunoastem.

pachete_personalizate2

Oferta personalizata

Misiunea noastra este sa crestem valoarea educationala a copiilor si adolescentilor aflati la varsta provocarilor scolare. Iar pentru acest lucru si pentru ca intelegem cat de important este timpul pentru dvs am pregatit pachete foarte flexibile fara a face rabat de la calitate si performanta.

about-us-044

Galerie foto ElitEducation

Ca in orice demers rezultatele conteaza. Iar pentru ca uneori o imagine este relevanta mai mult decat un discurs intreg va invitam sa ne descoperiti si prin intermediul imaginilor din activitatea noastra.