fbpx

… suntem o echipă dinamică și deschisă spre noi concepte și orizonturi, cu experiență  în educație .

De 20 de ani interacționăm cu sistemul de învățământ – particular și de stat- în calitate de profesori dar și de părinți . Am parcurs din dublă perspectivă clasele primare, gimnaziale și liceale.

Am susținut  evaluări naționale  și probe de bacalaureat. Am trăit alături de copii emoțiile examenelor dar și bucuria reușitei.

Din dorința de a optimiza metoda de predare din cadrul centrului de meditații , ne-am inspirat și  din celelalte sisteme educaționale și am adaptat ceea ce am considerat util. Noi nu predăm sau consolidăm doar conținuturi de programă ci și alte tipuri de noțiuni adiacente pe care cursanții le savurează și le învață cu plăcere.

”Educație de calitate orientată spre rezultate” este motto-ul nostru.

În cadrul ședințelor de meditații, împletim  formalul cu nonformalul, folosim metode moderne armonios  îmbinate cu cele  tradiționale,  care să eficientizeze procesul de învățare. Suntem de părere că trebuie să te reinventezi, să captezi în permanență interesul copiilor, să vezi ce le place… altfel spus “să ții pasul cu ei”.

Având la bază concepțiilor următorilor pedagogi, ne-am creat crezul  pe care îl aplicăm în cadrul ședințelor de meditații desfășurate în centrul ElitEducation:

Edwards Deming –  care susține concepul conturat de Walter Stewhart conform căruia una dintre cheile succesului este reprezentată de învatarea continuă.

Reuven Feuerstein – care considera că acțiunea corect mediată asupra copilului  îi dezvoltă acestuia o gândire logică și clară, capacitatea de a-și formulă strategii, de a deveni independent și descurcăreț în orice situație, îi crează deprinderi de lucru sistematic și perseverent și practic îl  învăța cum să învețe orice conținut de învățare.

John  Holland –  care este de părere că o analiză a comportamentului din punct de vedere vocațional este condiția de baza a unui individ să exceleze.

“Înainte de a învăţa să ne jucăm de-a viaţa, învăţăm să ne jucăm de-a şcoala.”

…suntem o echipă de cadre didactice mânate  atât de dragostea față de copii, cât și de dorința de a modela personalități și de a influența destine.

Echipa ElitEducation este alcătuită din profesori  cu referințe deosebite, care au  calificarea necesară activității desfășurate, folosesc metode și mijloace moderne de cooperare, interactivitate, angajare și distracție în susținerea lecțiilor pentru ca procesul instructiv-educativ să devină eficient și plăcut.

Alina Andreescu

Alina Andreescu, membru fondator  al centrului de meditații ElitEducation, este absolventă a  Facultății de Matematică din cadrul Universității București. Manager educational și  pasionată de matematică, de peste 20 de ani pregătește cu succes pentru admiterea examenelor de evaluare națională, bacalaureat și  facultate.

Tatiana Purcăreața

Tatiana Purcăreața, profesor de informatică și matematică, colaborează cu centrul de meditații ElitEducation din anul 2017. Avand experiență de peste 6 ani în predarea celor două materii , este absolventă a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității București și a masteratului cu specializare în Securitatea Informatică și Logică Aplicată.

Daniela Drăgan

Daniela Drăgan, profesor de matematică, colaborează cu centrul de meditații ElitEducation din anul 2017. Este absolventă a Facultății de Matematică și Informatică din cadrul Universității București și a programului de masterat “Didactica Matematicii”, având experiență în pregătirea copiilor din anul 2014.

Ana Musteciosiu

Ana Musteciosiu, profesor de istorie , colaborează cu centrul de meditații ElitEducation din anul 2017 . Profesor titular în cadrul unei unități școlare din București , a absolvit studiile de licență și masterat la Facultatea de Istorie – Universitatea Bucureşti.

Georgiana Stroe

Georgiana Stroe, manager operațional, este membru fondator al centrului de meditații ElitEducation . Absolventă a Academiei de Studii Economice București, a renunțat la cariera în cadrul companiilor multinaționale pentru a deveni antreprenor în domeniul educației. Împărtășind convingerea centrului de editatii ElitEducation , își dorește să aducă un aport în formarea generațiilor viitoare.

Roxana Moise Gabriela

Roxana Moise Gabriela, profesor de limba română limba franceză, colaborează cu centrul de meditații ElitEducation din anul 2017. A absolvit cu notă maximă programul de masterat “Didactici ale disciplinelor filologice’’ din cadrul Universității Bucureşti și experiența profesională a dobândit-o predând în învățământul de stat și particular.

Marina Ghiveciu

Marina Ghiveciu, profesor de limba română , colaborează cu centrul de meditații ElitEducation din anul 2018. A absolvit Facultatea de Litere din cadrul Universității Bucureşti și a urmat programul de masterat “Didactici ale disciplinelor filologice” din cadrul aceleiași universități. În prezent, este încadrată pe postul de profesor de limba română la un liceu din București.

Adriana Stoica

Adriana Stoica, manager educational și membru fondator al centrului de meditații ElitEducation, consideră că “misiunea noastră este să învățăm copiii să învețe logic și cu plăcere”. Absolventă a Colegiului Național Elena Cuza – profil pedagogic – și a masteratului“ Management și Comunicare în Afaceri” din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative Bucureşti, are o experiență profesională de aproape 10 ani în învățământul particular si de stat.

Dorim să adăugăm o piatră la temelia dezvoltării sociale, emoționale și profesionale a copiilor astfel încât ei să își definească corect rolul pe care îl vor avea în societate.

Va așteptăm cu drag să ne cunoaștem!

 

 Echipa ElitEducation