fbpx

Fiecare program de pregatire, fie ca discutam de meditatii individuale, de grup sau de cursuri are particularitatile lui dar numitorul comun este acela dat de orientarea catre rezultate concrete si totodata personalizarea procesului de predare si exersare astfel incat acumularea de cunostinte sa urmeze un flux natural, accesibil. Sa nu uitam ca “academic” conform DEX nu are antonim “distractia”.

La disciplinele scolare (romana, matematica, chimie, fizica, informatica, etc.) grupele nu depasesc 5 elevi. In cazul limbilor straine, grupele de pregatire sunt formate din 8-10 cursanti.

Activitatea noastre didactica presupune implicit  monitorizarea permanenta a procesului de pregatire. Astfel  urmarim atat evolutia nivelului de cunostinte dar si  comportamentele relevante procesului de educatie (rezolvarea temelor, atentie, prezenta, incredere, stima de sine, etc).

Toate aceste elemente sunt accesibile atat profesorului cat si coordonatorului de program si dvs pentru ca impreuna sa luam cele mai bune decizii pentru rezultate optime.

La disciplinele scolare (romana, matematica, chimie, fizica, informatica, etc.) grupele nu depasesc 5 elevi. In cazul limbilor straine, grupele de pregatire sunt formate din 8-10 cursanti.

In ce priveste durata unei sedinte de pregatire fie ca este sedinta de grup sau individuala durata standard este de 2 ore.

In cadrul mediatiilor pentru ciclul scolar primar durata standard este de 3 ore ( incluzand asistenta teme, etc)

Sedintele individuale nu doar ca sunt posibile ci chiar sunt recomandate in anumite cazuri. Ele sunt destinate fie pentru recuperarea materiei fie pentru pregatire personalizata aprofundata sau de ce nu pentru cazurile de extraperformanta ( olimpiade, etc ).

Fiecare pachet este stabilit impreuna in functie de evaluare si de obiectivele dorite.

Da desigur, acest pachet este in cadrul ofertei noastre.

Pachetul difera putin de cel standard in sendul ca este disponibil pentru Matematica, Limba romana si Limba engleza.

  • Durata sedintei este de 3 ore
  • Pregatire suplimentara la limba romana si matematica in vederea realizarii performantei scolare
  • Efectuarea temelor pentru acasa
  • Evaluarea periodica a cunostintelor