Politica de confidentialitate

ElitEducation.ro este proprietatea Examen 10 Plus SRL, cu sediul social in OTOPENI, punct de lucru strada Panciu 49A, inregistrata la Registrului Comertului sub nr. J23/5137/2016 , CUI: 36873260 reprezentat de Adriana Stoica si Georgiana Stroe.

Utilizarea domeniului, a numelui ElitEducation , fară permisiunea prealabilă scrisă a Examen 10 Plus SRL sau menţionarea sursei este interzisă şi se pedepseşte conform legii.

Examen 10 Plus SRL este autorul site-ului şi beneficiază de toate drepturile autorilor, conform legislaţiei române. In lipsa altor precizări, toate materialele informative sau cu caracter didactic (imagini, articole, fotografii, clipuri audio) sunt proprietatea societatii Examen 10 Plus SRL.

Examen 10 Plus SRL este autorul site-ului şi beneficiază de toate drepturile autorilor, conform legislaţiei române. In lipsa altor precizări, toate materialele informative sau cu caracter didactic (imagini, articole, fotografii, clipuri audio) sunt proprietatea societatii Examen 10 Plus SRL.

Examen 10 Plus SRL sau terțe părți pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legături (“link”-uri) către alte pagini sau resurse World Wide Web. Examen 10 Plus SRL nu garantează, nu este responsabilă în niciun fel de disponibilitatea acestora, conținutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective.

Examen 10 Plus SRL nu va fi responsabilă sau pasibilă de a plăti despăgubiri, direct sau indirect, pentru orice pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi fost cauzată de /sau în legătură cu folosirea sau încrederea în informațiile, conținutul, bunurile sau serviciile puse la dispoziție de site-urile respective.

Utilizatorii site-ului pot transmite întrebări, idei sau observaţii cu privire la conţinutul şi structura site-ului ElitEducation.ro, dacă conţinutul acestora nu este obscen, ameninţător sau illegal, care să afecteze viaţă privată, drepturile de proprietate intelectuală, ale companiei sau ale unor terţe părţi şi care nu conţin viruşi sau derulează campanii politice/electorale, de dezinformare, intimidare sau de instigare.

Politica de Confidentialitate privind Datele cu Caracter Personal

Incepand cu data de 25.05.2018, in toate tarile membre ale Uniunii Europene, devine aplicabil Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR).

Examen 10 Plus SRL va administra toate datele personale primite cu ocazia utilizarii paginii web in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare in materia protectiei si securitatii datelor cu caracter personal.

Scopul colectarii datelor personale

Examen 10 Plus SRL utilizeaza datele personale in vederea prezentarii serviciilor pe care le furnizeaza, pentru informare cu privire la organizarea de evenimente, cu privire la ofertele speciale in curs, cu privire la efectuarea unor cercetari de piata in scopul imbunatatirii calitatii serviciilor furnizate.

In cazul in care nu agreati prelucrarea datelor dumneavoastra in scopul aratat mai sus, aveti posibilitatea ca, in orice moment si fara nicio justificare, sa va exprimati dezacordul prin inaintarea unei cereri scrise pe coordonatele societatii noastre office@eliteducation.ro.

Categorii de date colectate prin intermediul acestui website

In scopul exploatarii tehnice a website-ului, Examen 10 Plus utilizeaza temporar urmatoarele informatii, care sunt evidentiate automat administratorului acestui website:

  • numar de telefon.
  • adresa de e-mail;
  • datele paginii web de unde se face accesarea;
  • denumirea browserului;
  • denumirea domeniului (URL);
  • datele de accesare;
  • file-ul de accesare al clientului (denumirea file-ului si URL);
  • adresa de internet de protocol (IP);
  • codul HTTP al parolei raspuns;

Transmise ca parte a procesului de inregistrare ale utilizatorului pe website, datele vor fi folosite in scopul transmitetii lor. Informatiile colectate de la vizitatori nu vor fi comercializate sau divulgate, cu exceptia situatiilor in care se impune respectarea unor interese legitime sau indeplinirea unor obligatii legale.

Examen 10 Plus SRL prin intermediul website-ului nu va va solicita si nu se va folosi de urmatoarele informaţii: domiciliu, CNP, fotografie, numar de telefon, informatii bancare.

Politica privind cookie-uri

Examen 10 Plus SRL poate utiliza cookie-uri pentru a colecta informatii despre sectiunile website-urilor pe care le vizitati, despre serviciile care va intereseaza si pentru a urmari navigarea pe website-ul sau.

Browserele web sunt setate sa accepte cookie-uri. Puteti bloca fisierele cookie sau puteti seta browserul sa primeasca un mesaj de avertizare inainte ca orice cookie-uri sa fie salvate pe PC.

Modulele cookie pot fi necesare pentru difuzarea unumitor aplicatii pe website-ul nostru, iar blocarea acestora poate duce la oprirea accesului pentru anumite aplicatii.

Drepturile utilizatorilor

Prin aceasta Politica de Confidentialitate sunteti informat cu privire la drepturile de care beneficiati in temeiul GDPR, respectiv:

  • dreptul la informare cu privire la prelucrarea si protejarea datelor cu caracter personal de catre Examen 10 Plus SRL;
  • dreptul de acces la date respectiv confirmarea faptului ca datele dumneavoastra personale sunt sau nu prelucrate;
  • dreptul la stergerea datelor ;
  • dreptul la rectificarea datelor inexacte, precum si completarea datelor incomplete;
  • dreptul de a solicita si de a obtine retragerea, anularea sau modificarea oricarei decizii bazate exclusiv pe prelucrari efectuate prin mijloace automate;
  • dreptul la restrictionarea prelucrarii;
  • dreptul de a receptiona datele personale intr-un format usor de parcurs si de inteles, precum si dreptul de a solicita Examen 10 Plus SRL sa transfere datele catre un alt operator;
  • dreptul de a se adresa justitiei sau Autoritatii Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal cu o plangere privind incalcarea drepturilor ce decurg din legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, aveti posibilitatea de a inainta o solicitare in scris, datata si semnata, catre Examen 10 Plus SRL , utilizand urmatoarele coordonate :

Bucuresti, Str. Panciu Nr. 49A, Sector 1 / e-mail : office@eliteducation.ro .

Aceasta Politica de Confidentialitate a fost actualizata si intra in vigoare la data de 01.07.2018.