Învățământ primar

Pregătire școlară și efectuarea temelor

Începând cu clasa a II a, programa școlară devine mai incărcată, iar unii copii pot resimți nevoia unui ajutor suplimentar în înțelegerea și aprofundarea cunoștințelor noi sau în efectuarea temele pentru acasă.

Părinții întâmpină dificultăți în a rezolva sarcinile didactice conform noilor metodologii sau de a le prezența copiilor etapele ce trebuiesc parcurse în rezolvarea temelor. O altă caracteristică a vremurilor pe care le trăim este timpul îndelungat pe care îl alocam job-ului, astfel programul de multe ori nu ne permite să coordonăm copiii în efectuarea temelor.

Învățământul primar reprezintă temelia dezvoltării școlare a copilului.

Pentru a răspunde nevoilor dumneavoastră începând cu aceasta etapă școlară, în Centrul Educational ElitE se organizează ședințe de pregătire comasată la matematică și limba română .

Sedințele de pregătire pentru performanță școlară au o durata de 3 ore, se desfășoară sub îndrumarea învatoarei colaboratoare, iar in cadrul ei sunt folosite metode si mijloace moderne de învățare.

Pe parcursul ședinței de pregătire, se urmărește predarea cunoștințelor noi, reactualizarea celor învățate anterior, efectuarea de exerciții și probleme și efectuarea corectă a temelor pentru acasă.