fbpx

Meditații pentru clasele V-VIII

Pregătire școlară pentru elevii claselor V-VIII (meditații gimnaziu)

Odată cu etapă gimnazială, școlarii întâmpină o multitudine de schimbări: fiecare materie este predată de către un alt profesor, fiecare profesor are cerințele lui, numărul disciplinelor crește progresiv, nivelul de dificultate a materiei ascensionează, iar notele la Evaluarea Națională trebuie să asigure locul la liceul dorit.

Vă așteptăm cu drag să ne cunoaștem dacă aveți un copil care dorește să aprofundeze/completeze materia predată la școală, sau se pregătește pentru examenul de Evaluare Națională.

Ședințele de pregătire pentru performanță școlară la clasele V-VIII se organizează în grupuri de elevi sau individual, au o durată de 2 h, și sunt susținute de cadre calificate, cu experiență în predarea la gimnaziu.

Progresul școlar este evaluat lunar, iar feed-back-ul profesorului împreună cu nota obținută este transmis către părinți în cadrul Rapoartelor de activitate.

Susținem pregătirea personalizată a fiecărui copil prin organizarea grupurilor omogene din punct de vedere al nivelului de cunoștințe. Grupurile au maxim 5 cursanți.

Periodic, EliteEducation organizează sesiuni de simulări de Evaluare Națională pentru cursanții clasei a VIII-a.